Wefra Hout en Verf is de specialist op het gebied van het plaatsen, repareren of vervangen van glaswerk in Roosendaal. Wij hebben een grote voorraad enkel glas, zoals vensterglas, figuurglas, gelaagdglas en spiegels. Wij kunnen dit snel leveren. Ook leveren wij Isolatieglas, HR++ glas en ook al Trippel Isolatieglas (driedubbeldik). Glasbewerkingen zoals slijpen, boren, facetslijpen, stralen of harden (gehard glas) zijn voor ons geen probleem!

Buiten het plaatsen, repareren of vervangen van glaswerk, kunt u bij Wefra Hout en Verf ook terecht voor het kopen van glaswerk. Hiervoor bent u welkom op Emmastraat 100, 4701 GH Roosendaal (enkel op afspraak).

Vraag hier een glasofferte aan

Glas is veel meer dan alleen een bouwmateriaal met praktische eigenschappen. Ook op esthetisch gebied biedt glas onbegrensde mogelijkheden. De toepassingsmogelijkheden van glas worden eigenlijk alleen maar beperkt door de fantasie en de creativiteit van degene die het toepast. U kunt glas op allerlei manieren gebruiken om uw woning te verfraaien. Wefra Hout en Verf is uw creatieve en professionele partner als het gaat om glas voor zowel interieur als exterieur. Wij zoeken voor u naar de beste glasoplossing voor uw unieke situatie. We noemen een aantal voorbeelden van wat wij kunnen leveren en plaatsen;

  • Enkelglas van 2 tot 8 mm, diverse soorten figuurglas, spiegels van 4 en 6 mm en gelaagd veiligheidsglas is altijd in voorraad.
  • Isolatieglas of HR++ glas houdt u de kou buiten en kunt u flink op de stookkosten besparen. en verhoogt u het wooncomfort
  • Geluidsisolatie In bepaalde situaties kan het prettig of zelfs noodzakelijk zijn om hinderlijke geluiden buiten te houden (denk aan weg-, spoor- en luchtverkeerslawaai)
  • Spiegels met, of zonder facet, rond, rechthoekig, ovaal of in een bijzondere vorm, ook is het mogelijk om een stopcontactuitsparing aan te brengen.
  • Figuurglas originele en exclusieve motieven, óók toe te passen in bijvoorbeeld douchecabines, meubilair en scheidingswanden.
  • Gekleurd in iedere gewenste kleur voor bijvoorbeeld een keuken achterwand
  • Glas in lood is een oude techniek waarmee u prachtige sfeervolle details aan u woning kan toevoegen

Isolatieglas
Met warmte-isolerend glas houdt u, t.o.v. enkelglas, de kou buiten en kunt u flink op de stookkosten besparen. Doordat er een luchtspouw tussen twee glasplaten zit ontstaat er een isolatiewaarde. Deze luchtspouw is in verschillende dikte leverbaar want hoe dikker de spouw, hoe hoger de isolatiewaarde.

HR++
Door de droge lucht tussen het dubbelglas te vervangen door een argongas, dat beter isoleert dan lucht, is het mogelijk om nog meer te besparen op uw energie kosten. We spreken dan over HR++ beglazing. Met Starlite HR++ dubbelglas kan deze besparing zelfs oplopen tot het 60 m3 per m2 glas per jaar (ten opzichte van enkel glas

Blank enkelglas
Glas is veel meer dan alleen een bouwmateriaal met praktische eigenschappen. Ook op esthetisch gebied biedt glas onbegrensde mogelijkheden. U kunt glas op allerlei manieren gebruiken om uw woning te verfraaien. Enkel glas kan geheel op maat worden geproduceerd: met, of zonder facet, zijkanten poly-geslepen rond, rechthoekig, ovaal of in een bijzondere vorm, ook is het mogelijk om een (stopcontact)uitsparing aan te brengen. Normaal enkelglas is verkrijgbaar vanaf 2 mm veelal gebruikt voor schilderijlijsten (kan ook ontspiegeld). 3 en 4 mm dik wordt veelal gebruikt in en om de woning. Dikte van enkelglas kan oplopen tot een dikte van wel 19 mm.

Inbraakwerendglas
Beveiliging tegen inbraak

Ruiten vormen een kwetsbaar onderdeel van de woning als het gaat om inbraakbeveiliging. Voor de doorgewinterde inbreker vormt traditioneel glas nauwelijks een barrière. Ook hier kan glas uitkomst bieden door het te lagen (2 lagen op elkaar te plakken d.m.v. transparante folie). Het gelaagde glas maakt het ongewenste bezoekers een stuk lastiger en heeft daardoor ook een afschrikkende werking

Letselbeperkendglas
Bescherming tegen verwondingen.

Als in uw huis een ruit breekt, bijvoorbeeld doordat er iemand tegenaan loopt of doordat een deur of raam dicht waait, kunnen glasscherven een risico vormen voor u en uw kinderen. Als u dit risico wilt voorkomen, kunt u kiezen voor gelaagdglas. Deze glassoort blijft ook na breuk gewoon op zijn plaats waardoor verwondingen worden voorkomen.

Naast het gelaagde glas, kennen we ook nog gehard veiligheidsglas. Dit glas wordt gebruikt voor deuren en tafelbladen, maar kan ook als vensterglas gebruikt worden. Bij een breuk valt de glasplaat uiteen in duizenden kleine stukjes.

Draadglas
Draadglas is glas waarin een ijzeren draadraster is gevoegd. Het ingelegde draadraster houdt de glasscherven in geval van breuk bijeen. We kennen draadglas in de volgende soorten:

  • Spiegeldraadglas, geheel doorzichting
  • Draadglas (met figuurtje)
  • Draadglas glad maar ondoorzichtig

Houtrotsanering
Naast glaszetten, is Wefra Hout en Verf ook gespecialiseerd in houtrotsanering. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een derde partij voor de reparatie van bijvoorbeeld een rot kozijn, maar kunt u voor de gehele klus op ons rekenen.

glaszettena

wefraglas1

wefraglas2

Offerteaanvraag