Schilderwerken

binnen- en buitenschilderwerk

Wefra schilderwerken

Goed schilderwerk laat je woning of kantoorgebouw stralen. Het zorgt voor bescherming en creëert de sfeer die je zoekt. Laat je schilderwerk in de regio Roosendaal vakkundig verzorgen door de professionele schilders van Wefra Hout en Verf. We werken zorgvuldig en uitsluitend met materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Voor altijd het optimale resultaat waar je jarenlang plezier van hebt.

Binnenschilderwerk

Een bijzondere kleur of structuur op je muur. Strakke kozijnen en deuren. Kleurvaste trappen. Binnenschilderwerk draagt enorm bij aan de uitstraling van je woning en pand. Bovendien is het verfwerk onmisbaar in de bescherming tegen vocht, schimmels en slijtage. Zoek je een schilder in de omgeving Roosendaal? Bij Wefra Hout en Verf vind je professionele schilders om op te vertrouwen.

Buitenschilderwerk

Sneeuw, hagel, wind, felle zon: we hebben in Nederland een mooi afwisselend klimaat. En daar hebben hout- en schilderwerk veel van te verduren. Stel schilderwerk daarom niet te lang uit. Want met goed schilderwerk bescherm je de bouwmaterialen tegen schimmel en slijtage. Daarnaast zorgt goed bijgehouden, vakkundig en kwalitatief goed schilderwerk natuurlijk ook voor een prachtige uitstraling van je woning of pand. Wefra Hout en Verf denkt graag met je mee en zorgt voor uitstekend uitgevoerd schilderwerk.

Offerte op maat nodig?

Vraag via ons offerteformulier snel een
offerte op maat aan. Je mag ons natuurlijk ook bellen of mailen!