Voor zowel binnen- of buitenschilderwerk bent u bij Wefra Hout en Verf aan het goede adres. Elke opdracht wordt door onze professionele schilders op een vakkundige manier aangepakt. Daarnaast wordt enkel met materiaal van hoogwaardige kwaliteit gewerkt waardoor altijd het optimale resultaat wordt behaald.

Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk zorgt voor de uitstraling van uw woning of pand. Hierbij kunt u onder andere denken aan muren, plafonds, kozijnen, deuren en trappen. Daarnaast is het binnenschilderwerk belangrijk voor de bescherming tegen vocht, schimmels en slijtage.

Buitenschilderwerk
Door de Nederlandse weersomstandigheden hebben hout- en schilderwerk veel te verduren. Het tijdig laten schilderen van de buitenkant van uw woning of pand is daarom van groot belang voor de duurzaamheid. Daarnaast zorgt vakkundig en kwalitatief goed schilderwerk voor een verfraaiing van het uiterlijk van uw woning of pand.

Voor een kleine greep uit de door Wefra Hout en Verf uitgevoerde schilderwerken verwijs ik u graag naar onderstaande foto’s

schilderwerk2017a
overkappig2017b
schilderwerk2017c

schilderwerk2017b
schilderwerke